手機APP下載

您現在的位置: 首頁 > 專業八級 > 專八題庫 > 專八真題 > 正文

2017年3月英語專業八級考試真題參考答案

來源:可可英語 編輯:alice ?  VIP免費外教試聽課 |  可可官方微信:ikekenet

PartⅠLISTENING COMPREHENSION
SECTION A MINI-LECTURE
1. signing
2. primary
3. literacy
4. different but complementary
5. settling/resolving
6. many social contexts
7. characteristics/features
8. reaction
9. distance
10. emotion
11. deliberate
12. intimacy and immediacy
13. continuum
14. degrees of interactivity
15. the usage
SECTION B INTERVIEW
1. What is international leaders' assessment of the current battle against Ebola?
答案:B. Disheartening.
2. How many people are now working in the treatment unit in Liberia?
答案:A. 200.
3. According to Mary, what is the challenge in the battle against Ebola?
答案:D. Insufficient operational efforts on the ground.
4. Why do health workers need case management protocol training?
答案:B. They can open up more treatment units.
5. What does this interview mainly talk about?
答案:C. Ebola outpacing operational efforts.
6. What is Tom's main role in his new position?
答案:D. Creating things from changes in behavior, media, etc.
7. According to Tom, what does innovation require of people?
答案:B. Being brave and willing to take a risk
8. What does Tom see as game-changing chances in the future?
答案:B. Aiming at a consumer level.
9. What does Tom do first to deal with the toughest part of his work?
答案:D. Examining the future carefully.
10. Which of the following might Tom work for?
答案:A. A media agency.

重點單詞   查看全部解釋    
comparable ['kɔmpərəbl]

想一想再看

adj. 可比較的,比得上的

聯想記憶
innovation [.inəu'veiʃən]

想一想再看

n. 創新,革新

聯想記憶
characteristics [,kærəktə'ristiks]

想一想再看

n. 特性,特征;特質;特色(characteristi

 
shift [ʃift]

想一想再看

n. 交換,變化,移動,接班者
v. 更替,移

 
intimacy ['intiməsi]

想一想再看

n. 親密,隱私

聯想記憶
duration [dju'reiʃən]

想一想再看

n. 持續時間,期間

聯想記憶
current ['kʌrənt]

想一想再看

n. (水、氣、電)流,趨勢
adj. 流通的

聯想記憶
broaden ['brɔ:dn]

想一想再看

v. 變寬,伸廣

聯想記憶
brilliant ['briljənt]

想一想再看

adj. 卓越的,光輝的,燦爛的
n. 寶石

聯想記憶
summarize ['sʌməraiz]

想一想再看

v. 概述,摘要而言

聯想記憶
?

新東方專業八級Tem8網絡課程:試聽更多Tem8網絡課程>>

關鍵字: 專八 真題 答案 2017

發布評論我來說2句

    可可英語官方微信(微信號:ikekenet)

    每天向大家推送短小精悍的英語學習資料.

    添加方式1.掃描上方可可官方微信二維碼。
    添加方式2.搜索微信號ikekenet添加即可。
    腾讯分分彩技巧